Ruby Sky
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Alle deltagere til arrangementer skal bære mundbind eller visir, når man er inde på TOBAKKEN, og man ikke...

    Læs mere ...

Ruby Sky

Fredag 2. oktober 2020

Læg i kalender Køb billet
R&B
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 50 kr.

“RUBY SKY er et moderne R&B-band, der flirter med din tidsfornemmelse og tvinger dig i gulvet med vibey bangers. De er et beatbaseret Aarhusiansk og Esbjergensisk band, der på scenen rørerrundt i en stor groovy smeltegryde fyldt med skarpe samklange, grumme bas-linjer og provokerende trommer. Når RUBY SKY indtager scenen, er det med høj energi, selvironi og en solid kærlighed til underspillede hooks og soloer.”

Deres kommende debut-single Flashback er skrevet i 2019 af bandets guitarist Mads Højer i samarbejde med Anna Kathrine Rask (ANKAH), og handler om hvordan svaret til nutidens problemer af og til ligger i fortiden. Nogen gange er man bare nødt til at se sig tilbage.