The Blue Van
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Alle deltagere til arrangementer skal bære mundbind eller visir, når man er inde på TOBAKKEN, og man ikke...

    Læs mere ...

The Blue Van

OBS!! Koncerten er flyttet fra HUSET

Lørdag 28. november 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 150 kr.

PGA. Covid-19 afholdes koncerten med unummerede siddepladser.
Vi opfordrer alle gæster til at komme i god tid, til at finde en plads og få købt sine drikkevarer. Det er ikke muligt at betale med kontanter i baren, vi modtager mobilepay og betalingskort - ønsker du at bruge kontanter kan du købe værdikort ved døren. Husk at holde afstand til andre gæster og holde en stol mellem jer og næste selskab.

The Blue Van har fejret genudgivelsen af deres gennembrudsalbum ’Man Up’ med en række koncerter i foråret 2019. ’Man Up’ fik stor succes da den udkom i 2008 med hit-singler som 'Silly Boy' og titelsangen 'Man Up', og satte dengang for alvor The Blue Van på landkortet som Danmarks bedste liveband. Det har bandet så med 10 koncerter rundt i landet bevist at de stadigvæk er - her mere end 10 år senere.

Bandets musik er inspireret af 60'ernes karakteristiske guitar- og orgellyd og er stilskabende for bandets lyd. The Blue Van udgav i starten af 2018 en plade med deres back-to-basics projektet, The Van, der affødte et album og en danmarksturné.

The Van handlede om at lave en plade, som var et 100 % ’do it yourself’ projekt for igen at føle nerven, magien og evnerne til at groove sammen. Vi havde behov for at mærke, at sammenspillet var intakt og bevise vi kunne lave en fed vinyl i øveren på egen hånd. Samtidig blev The Van en musikalsk legeplads, som lærte os en masse ting, som vi nu kan ta' med over i The Blue Van regi’, udtaler bandet.