Moonjam
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

Moonjam

Lørdag 5. december 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 295 kr.

PGA. Covid-19 afholdes koncerten med unummerede siddepladser.
Vi opfordrer alle gæster til at komme i god tid, til at finde en plads og få købt sine drikkevarer. Det er ikke muligt at betale med kontanter i baren, vi modtager mobilepay og betalingskort - ønsker du at bruge kontanter kan du købe værdikort ved døren. Husk at holde afstand til andre gæster og holde en stol mellem jer og næste selskab.

Pop-tryllerier, musik-magi for ører og øjne, krop og sjæl. Sådan kunne man godt beskrive fænomenet MOONJAM...
Alle kender sangene og musikken, som hittede sidst i firserne og i halvfemserne...
Men har man været til en Moonjam-koncert, så ved man, at det der opstår live, lige i dette uendelige øjeblik hvor de efterhånden ret så garvede musik-magikere, spiller med ekvilibristisk ekspertise - og improviserer med et pop-øre-overskud af dimensioner, kan tage publikum på en enestående rytmisk melodisk rejse ud i universet, og ind i deres inderste følelsesregister. Nostalgi, melankoli, glæde, lykke og syng-med-oplevelse.

Lineup:
Mikkel Nordsø, Bobby Ricketts, Maibrit Olesen, Henriette Krogh, Rasmus & Morten Kærså.