Musik & Mad - Mailand/Skytte Trio
  • COVID-19 (Coronavirus)

    1.TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. 2.Ændres myndighedernes retningslinjer for vilkår, som vedrører TOBAKKEN – forbeholder TOBAKKEN sig ret til øjeblikkeligt at ændre de nuværende retningslinjer. Dette gælder både ved stramninger og lettelser i myndighedernes retningslinjer. 3.TOBAKKEN gennemfører arrangementer. Hvis et arrangement aflyses eller efter TOBAKKENs vurdering...

    Læs mere ...

Musik & Mad - Mailand/Skytte Trio

Vi genopliver den gode tradition med frokost og musik!

Lørdag 21. november 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 12.00
Dørene åbnes: Kl. 12.30 Spisning: Kl. 12.00 Dørene åbnes til spisning: Kl. 11.30 Sted: TobaksCaféen Pris: I døren 170 kr.
Med spisning 125 kr.

Vi genopliver den gode tradition med frokost og musik!
Døre kl. 11:30, smørrebrød kl. 12:00, musik kl. 13:00.

Online pris 125,- inkl. 2 stk. smørrebrød (bestil senest torsdagen før arrangementet).
Pris ved døren 170,- (inkl. 2 stk. smørrebrød).
Pris ved døren 100,- (uden smørrebrød).

OBS! Der vil være et maksimum på 50 gæster pr. arrangement.

Mailand/Skytte er et skønt sammentræf mellem to erfarne musikere fra det århusianske musikmiljø. Det er sangerinden Malene Mailand og bassisten Jakob Skytte.

De skriver sange der både skal skabe glæde og god karma, men samtidig også har noget inderligt og væsentligt på hjerte, som uden tvivl maner til melankoli, eftertænksomhed og selvransagelse

Både Malene og Jakob har et solidt fodfæste på den danske musikscene, og der er ingen tvivl om, at det er popmusikken der har vundet deres hjerter. Inspirationen henter de dels fra dem selv og deres egne erfaringer med livet generelt, men de har også selvsagt hentet inspiration gennem samarbejder med bl.a. Sanne Salomonsen, Rasmus Walter, Lis Sørensen, Big Fat Snake, Barbara Moleko, Ida Corr, Søs Fenger, Medina, Rasmus Seebach, Peter A.G., Martin Brygman m.fl..

Som trio har de taget en rigtig god ven med sig i form af Kristian Fogh på piano. Ham kender man fra bl.a. Lars Lilholt band og Mike Andersen band.

Denne trio-formation er et lykkeligt musikalsk sammentræf, der uden tvivl vil trænge igennem og inspirere ethvert pophungrende publikum.