Back in Black
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

Back in Black

Fredag 18. december 2020

Læg i kalender
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Sted: Multisal Pris: Med spisning 440 kr.

Grundet den nuværende situation med Covid19, aflyser TOBAKKEN Back in Black d. 18/12 2020.

Din billepris vil blive refunderet til det betalingskort du benyttede ved købet, du skal derfor ikke fortage dig noget.
Med ønske om en glædelig jul & godt nytår, de bedste hilsner fra TOBAKKEN.Imens AC/DC hemmelighedsfuldt går og sysler med det der forhåbentligt ender med et nyt album, så ligger det fuldstændigt klart at vore lokale AC/DC kloner i Back In Black indtager Tobakken i december.
Og hvor originalerne desværre har mistet en af hjørnestenene, Malcolm Young, så er Back In Black 100% intakt og knivskarpe på alle pladser, med Carl- og Niels Ewald på de seksstrengede, Jimmy Olsen på hæsblæsende vokal, Torben Tanghøj og Balle på henholdsvis bas og trommer. Om der når at udkomme et nyt AC/DC album inden december og om Back In Black i så fald når at få nye sange med i repertoiret, vides ikke, men det er vel i virkeligheden også ligegyldigt med det overflødighedshorn af hits, som vi med garanti kommer til at høre…. Der bliver ’run’ på billetterne, så køb i tide!