Lord Siva
  • COVID-19 (Coronavirus)

    1.TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. 2.Ændres myndighedernes retningslinjer for vilkår, som vedrører TOBAKKEN – forbeholder TOBAKKEN sig ret til øjeblikkeligt at ændre de nuværende retningslinjer. Dette gælder både ved stramninger og lettelser i myndighedernes retningslinjer. 3.TOBAKKEN gennemfører arrangementer. Hvis et arrangement aflyses eller efter TOBAKKENs vurdering...

    Læs mere ...

Lord Siva

OBS!! Koncerten er flyttet fra HUSET

Fredag 6. november 2020

Læg i kalender Køb billet
Hip-hop / Rap / DJ
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: TobaksCaféen Pris: Forsalg 135 kr.

Lord Siva har længe været anerkendt som et af de stærkeste navne på den danske musikscene, med sit kompromisløse visuelle og musikalske udtryk og inderlige vokal, der skiller ham ud framængden og placerer ham i kategori for sig selv.

Lord Siva er manden bag EP’erne ’100’ og ’180’, og albummet ’3’ fra 2017. Han har tidligere markeret sig med singlerne ’100’, ’Drømme’, ’Byen Der Larmer’, ’Blind’ og ’48 Timer’ og desuden samarbejdet med Ukendt Kunstner, ’Fortæl Dem’. Inden for det seneste års tider Lord Siva for alvor nået ud til det bredere publikum via sit samarbejde med den danske producer Vera (Liss, Off Bloom, MØ). De to kunstnere fik deres første #1 på den danske Spotify Top 50 med singlen ’Paris’ og har siden udsendt en håndfuld numre og optrådt sammen til bl.a . DMA 2019, hvor de også var nomineret til Årets Streaming Hit.

I december 2019 startede Lord Siva et nyt dansk musikforløb op med den smukke single ’Før Eller Senere’, og den 27. marts i år udsendte han så sit andet dansksprogede album ’LYS’ – et album der fik 5 stjerner med på vejen af Soundvenue.

Gå ikke glip af chancen for at opleve Lord Siva når han gæster Tobakken.