Forstå Dit Barns Hjerne

Forstå Dit Barns Hjerne

Foredrag med Ann Elisabeth Knudsen

Onsdag 17. november 2021

Læg i kalender Køb billet
Foredrag
Tidspunkt: Kl. 19.00
Sted: Multisal Pris: Forsalg 309 kr.

NUMMEREREDE SIDDEPLADSER


Ann E. Knudsen vender blikket mod forældrerollen og vil med konkrete råd hjælpe dig til at få en bedre forståelse af dit barns hjerne og psyke. Som altid krydres aftenen med masser af konkrete og underholdende eksempler, som du helt sikkert både vil kunne grine af og nikke genkendende til.

Gode forældre stiller krav
Vi vil som forældre selvfølgelig gerne sende vores børn ud i verden med den bedst mulige ballast. Det kræver, at vi tager forældreautoriteten tilbage og tør være uenige med vores børn!

Ann E. Knudsen giver dig konkrete råd til, hvordan du ved at stille krav og sætte grænser kan styrke dit barns sociale kompetencer. Når vi tager forældreautoriteten tilbage, får børnene lov at slappe af og har overskud til at udvikle sig til stærke, robuste og selvstændige mennesker.

Provokerende og underholdende
Alt ville være en hel del lettere, hvis evolutionen havde sørget for at udstyre vores børn med overbærenhed og samarbejdsvilje overfor deres forældre. Det er ikke tilfældet, og derfor er det forældres utaknemmelige opgave at klæde børnene på med sociale kompetencer,, selvværd og ikke mindst mod til at turde fejle!

Så kontant er Ann Elisabeth Knudsen - og det er også udgangspunktet for denne spændende, provokerende og underholdende aften.

Om Ann-E. Knudsen:
Ann Elisabeth Knudsens store viden om børn og unges hjerner og deres psykologiske udvikling er efterspurgt i skoler og daginstitutioner. Med en baggrund som cand. mag i dansk og psykologi kombinerer Ann E. Knudsen viden og praksiserfaring fra neurovidenskaben, psykologien og det pædagogiske felt. Ann E. Knudsen er også forfatter til en lang række bøger med udgangspunkt i neurovidenskaben og medvirker ofte som ekspert i TV- og radioprogrammer.