Thomas Dybdahl
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Alle deltagere til arrangementer skal bære mundbind eller visir, når man er inde på TOBAKKEN, og man ikke...

    Læs mere ...

Thomas Dybdahl

Tirsdag 15. december 2020

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 245 kr.

Norsk crooner-darling til Esbjerg med ny musik.

Thomas Dybdahl er en af Skandinaviens mest talentfulde sangere og sangskrivere, og så har han en populær juletradition hvor han hver december gæster Århus og København. I år har vi på Tobakken overtalt ham til at komme forbi og give en helt intim solokoncert.

Nyt album og nyt groove
Thomas Dybdahl er højaktuel med sit niende album Fever, der har potentiale til at overraske dem som udelukkende forbinder nordmanden med skandinavisk melankoli og nedtonede sange på guitar.

* * * * *
"Den norske melankoliker kan selvfølgelig også være en funky fætter"
GAFFA


For som singleforløberne Call Me by Your Name og ikke mindst 45 har forvarslet, så er det kommet et nyt groove i Thomas Dybdahls musik denne gang.
De danske anmeldere kaster stjerner efter Thomas Dybdahls albums og livekoncerter. Det gør sig både gældende for det nye album og ved livekoncerter på Vega, Roskilde Festival, Northside Festival og Fanø Vesterland, for bare at nævne nogle af de spillesteder og festivaler, der i løbet af de seneste år har haft besøg af ”hele Danmarks yndlingsnordmand”. Glæd dig til denne smukke decemberkoncert.