Dizzy Mizz Lizzy
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Alle deltagere til arrangementer skal bære mundbind eller visir, når man er inde på TOBAKKEN, og man ikke...

    Læs mere ...

Dizzy Mizz Lizzy

Torsdag 13. maj 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 495 kr.

OBS: Tobakken følger myndighedernes retningslinjer i forhold til Covid19. I tilfælde af at retningslinjerne ændrer sig, så kan arrangementet også ændre sig. Koncerten sættes i salg som sid ned, men ændrer retningslinjerne sig så kan det ændres. Tidspunkter er også med forbehold for ændringer.

Dizzy Mizz Lizzy i intime rammer

Nedlukningen af landet har fået Dizzy Mizz Lizzy til at tænke kreativt. Trioen tager på ?sid-ned?-turné i foråret 2021 og opfører albummet Alter Echo i sin helhed.
Nød lærer nøgen kvinde at spinde?, hedder det gamle mundheld, men betydningen er hverken slidt eller bedaget. I dag med corona-begrænsninger skal der tænkes anderledes, og det ved Dizzy Mizz Lizzy bedre end mange, så da det stod klart, at bandets arenaturné i foråret 2020 først blev skubbet til efteråret og siden til foråret 2022, blev der tænkt kreativt, og en plan b lå snart klar.
?Vi udgav vores nye album Alter Echo i marts under den første nedlukning og havde glædet os meget til at præsentere de nye sange for vores fans, men da det ikke kunne ske som planlagt, og da vi brænder for at komme ud at spille, har vi fundet på noget andet,? fortæller Tim Christensen og afslører, at Dizzy Mizz Lizzy vil tage på turne i foråret 2021 og spille en række ?sid-ned?-koncerter på spillesteder rundt omkring i landet, hvor man normalt ikke kan opleve bandet.
?Vi prøver at få det bedste ud af situationen, og når nu publikum alligevel skal sidde ned, kan de lytte mere koncentreret, og derfor vil vi præsentere hele Alter Echo fra start til slut.
Den slags har vi aldrig prøvet før, og Martin, Søren og jeg glæder os sindssygt meget,? siger Tim Christensen og tilføjer, at de naturligvis også vil spille udvalgte højdepunkter fra deres tidligere plader, hvor ikke mindst debuten fra 1994 har skrevet sig ind i den danske rockhistorie med kæmpehits som Waterline og Silverflame.
Alle koncerter er grundet corona sid ned koncerter!