Drew Sycamore

Drew Sycamore

Support: Ericka Jane

Torsdag 23. september 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 170 kr.

Koncerten afholdes med ståpladser, og ikke siddepladser som der står på jeres billetter og ordrebekræftelse

2020 har på trods af alle udfordringer også budt på nye muligheder og glædelige overraskelser.

For Drew Sycamores vedkommende har året givet ro til fordybelse og skabelsen af en masse nye sange, der munder ud i en albumudgivelse i marts 2021.
I løbet af i år har hun haft flere singler på hitlisten, bl.a. #1 airplay-hittet ’Take It Back’, og den nyeste ’I Wanna Be Dancing’, der pt. ligger i Top 10.
Hun har udgivet det anmelderroste debutalbum ’Brutal’ og har senest fået to Danish Music Awards-nomineringer: Årets Nye Navn og Årets Nye Live-navn. I de kommende måneder skal Drew optræde til flere nationale TV-shows og ellers lægge de sidste kreative hænder på det kommende album, der får titlen ’Sycamore’.
2021 bliver året, hvor Drew Sycamore kommer til at placere sig solidt på landkortet, både med nyt album samt adskillige koncerter.Support: Ericka Jane 

Lyden er up-tempo-pop, med de flotteste 90’er vibes. Inspirationen kommer fra artister såsom Rihanna, Dua Lipa og Beyonce.
Den filippinskfødte pop-sangerinde, Ericka Jane uploadede som 16-årig et af Drakes numre ’Marvin’s Room’ på YouTube, og fik lynhurtigt over 100.000 visninger. Herefter kom der meget opmærksomhed på det store sangtalent, og Ericka begyndte for alvor at arbejde med sin musik.
Ericka Jane har mere end 25 millioner streams i bagagen, står bag hits som 'We all', 'Favorite Lie' og 'Bad Like You' og har tidligere arbejdet med artister som Skinz, Duné, Andreas Odbjerg og Christopher. Ericka Jane har spillet store koncerter som The Voice 2018, Grøn Koncert, Øresound, Wonderfestiwall og Lille Fredag i Tivoli. Nu er hun altså klar til at minde os om sin tilstedeværelse på den danske popscene med ”I Say Stupid Things” som hurtigt lagde sig i A-rotation i radioen. Derudover turnerer hun som support for Drew Sycamore i efteråret 2021.
I starten af 2021 udgav Ericka Jane tracket ”I Say Stupid Things”, som gik #1 på den danske radiohitliste. Nu smider Ericka sin næste single ”Strangers In The Night”, der virkelig emmer af en stærk, dansabel, god energi.

Citat fra Ericka Jane:
"Jeg synes at Drew Sycamore er en af de dygtigste og inspirerende kunstnere vi har herhjemme, så jeg glæder mig rigtig meget til at låne hendes publikum i de forskellige danske byer, og spille mine egne sange for dem.”