Drew Sycamore
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

Drew Sycamore

Torsdag 23. september 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 170 kr.

2020 har på trods af alle udfordringer også budt på nye muligheder og glædelige overraskelser.
For Drew Sycamores vedkommende har året givet ro til fordybelse og skabelsen af en masse nye sange, der munder ud i en albumudgivelse i marts 2021.
I løbet af i år har hun haft flere singler på hitlisten, bl.a. #1 airplay-hittet ’Take It Back’, og den nyeste ’I Wanna Be Dancing’, der pt. ligger i Top 10.
Hun har udgivet det anmelderroste debutalbum ’Brutal’ og har senest fået to Danish Music Awards-nomineringer: Årets Nye Navn og Årets Nye Live-navn. I de kommende måneder skal Drew optræde til flere nationale TV-shows og ellers lægge de sidste kreative hænder på det kommende album, der får titlen ’Sycamore’.
2021 bliver året, hvor Drew Sycamore kommer til at placere sig solidt på landkortet, både med nyt album samt adskillige koncerter.