Calby

Calby

Support: RUBY SKY

Torsdag 9. september 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 195 kr.

Efter en udsolgt turne, løfter den danske sanger sløret for en ny og større tour, der vil bringe ham Tobakken i Esbjerg, med hits som 'Burnout', 'The Million Dollar Song' og 'The Everyday Bit' i rygsækken.

Fra Ideal Bar til Store Vega.
For godt et år siden brød en ny kunster lydmuren med sangen ?The Everyday Bit?. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag hittet stod Calby aka. den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Lille Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første stående Store Vega koncert samt en stor landsdækkende tour. Det skal nævnes at den udsolgte Lille Vega efterfølgende er blevet ændret til en siddende Store Vega pga. de nuværende restriktioner.
Burnout: Fra hypet til storhittende.
Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020?s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

RUBY SKY er en dansk/norsk R&B-gruppe, baseret i Århus. Skarpe beats og jazzede klange møder organisk pop i en stor groovy smeltegryde og når de indtager scenen, er det med høj energi og en solid kærlighed til underspillede hooks.

Koncerten afholdes med ståpladser, og ikke siddepladser som der står på jeres billetter og ordrebekræftelse