Calby
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

Calby

Torsdag 9. september 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 195 kr.

OBS!! NY DATO

Kære trofaste publikum.
 
Sikke en situation vi alle er midt i.  
Det er desværre ikke muligt at afholde koncerten med Calby d. 16. Januar.
 
Vi har derfor lavet en ny aftale med Calby som kommer og optræder på Tobakken d. 09. September 2021 – kl: 20:00.

Har du billet til Calby koncerten d. 16. Januar, så gælder din billet til den nye dato 09/9 2021
 
Er man forhindret i at deltage d. 09/9 2021, kan man kan få sin billet refunderet – Dette skal ske ved at sende ordrenr. samt konto og reg. nr. til service@billetten.dk inden d. 20/1 2021.

Lad os glæde os til igen at kunne gå til koncerter og mødes, og have et fællesskab med nærhed – og gode musikalske oplevelser.

Vi vil holde jer løbende opdateret omkring arrangementer. Og lad os håbe på vi hurtigst muligt kommer ud af denne dumme situation, og tilbage til en mere normal hverdag igen.
Lad os passe på hinanden, så vi alle kommer gennem situationen på bedst mulige måde.

 

Efter en udsolgt turne, løfter den danske sanger sløret for en ny og større tour, der vil bringe ham Tobakken i Esbjerg, med hits som 'Burnout', 'The Million Dollar Song' og 'The Everyday Bit' i rygsækken.

Fra Ideal Bar til Store Vega.
For godt et år siden brød en ny kunster lydmuren med sangen ?The Everyday Bit?. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag hittet stod Calby aka. den danske sanger, sangskriver og producer, Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar, blev revet væk og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Lille Vega 9 måneder før show og i dag kan annoncere sin første stående Store Vega koncert samt en stor landsdækkende tour. Det skal nævnes at den udsolgte Lille Vega efterfølgende er blevet ændret til en siddende Store Vega pga. de nuværende restriktioner.

Burnout: Fra hypet til storhittende.
Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020?s one-to-watch og efter at have opnået stor hype med The Everyday Bit, udgav Calby derefter sin anden single Burnout. Et kæmpe hit, derfor alvor satte Calby på dansk musiks landkort. Burnout var i månedsvis den mest shazhamede danske sang, toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.