Johnson

Johnson

"Det Passer Tour"

Fredag 12. november 2021

Læg i kalender Køb billet
Hip-hop / Rap / DJ
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 245 kr.

JOHNSON ”DET PASSER TOUR” 2021

I 00’erne var Johnson en af dansk hiphops helt store stjerner. I dag spiller musikken stadig en stor rolle i den erfarne rappers liv - og fans kan nu glæde sig til efteråret, hvor den jyske bawler tager på tour i Danmark og ruller ind i på Tobakken 12. november.
29. maj 2006 udgav Johnson sit debutalbum Det Passer. Med albummet tog han turen fra den aarhusianske undergrund til etableret rapper, der hittede med landsdækkende ørehængere som ”Nasty”, ”Kig forbi” og ”Det Passer”.
”Det føles så urealistisk, at min første plade er blevet en klassiker i dansk hiphop. Det er jeg enormt ydmyg omkring. Dette bliver de mest personlige koncerter, jeg nogensinde kommer til at spille. Jeg glæder mig utroligt meget til at dele noget så privat som min personlige historie og sange, der har en stor betydning for mig, og jeg er meget taknemmelig for alt den opbakning, der er omkring denne her tour”. – Marc Johnson
Til november 2021 spiller Johnson for første gang sit debutalbum fra ende til anden, når han tager på tour – og begejstringen er ikke til at tage fejl af! Johnson væltede DR Koncerthuset, da han var gæst i Den Nye Stil Live 27. december 2019, og nyheden om Det Passer Tour, spredte sig hurtigt – efter 15 dage var koncerterne i København og Aarhus udsolgt.
Marc Johnson startede karrieren i den lokale ungdomsklub i Aarhus, hvor han begyndte at rappe i selskab med Liam og Osama – bedre kendt som L.O.C og U$O. Sammen gik de under navnet B.A.N.G.E.R.S. L.O.C og U$O gæster også begge Det Passer på henholdsvis ”Fra mit Kvarter” og ”De Drømmer”.
Johnson dominerede de danske hitlister i 00’erne med tracks som ”Natsty”, ”Bawler Hele Dagen” og ”Teriyaki” – og med sin westcoast-inspirerede rap og fængende formuleringer, blev Johnson én af de første rappere i Danmark, som fik ægte stjernestatus.