IAMJJ

IAMJJ

Lørdag 16. oktober 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 150 kr.

IAMJJ spillede en fantastisk solo koncert i september, nu vil Tobakken gerne gentage succesen og invitere ham tilbage igen i 2021 hvor han barsler ny musik.
Der er ingen i Danmark, der kan det, IAMJJ kan, og vi er derfor stolte over og glæder os til at byde den danske rockpoet velkommen.
Den blot 27-årige danske sangskriver IAMJJ tumler med de største emner i sine sange, og han tør pege på de største navne som inspirationskilder: Nick Cave og Leonard Cohen.
I 2018 udkom hans debutalbum "Bloody Future", hvor hans slæbende, dybe stemme og mørke melankolske melodier imponerede publikum og anmeldere. Det blev for nylig blev fulgt op af hans anden fuldlængde, "Take It Slow On Me".
De to albums og singler som "Homer", "Hitamolo", "Take It Slow On Me" og "My Two Eyes" har bragt IAMJJ rundt i landet på de største festivaler, ud over grænserne så langt som USA og Tyrkiet.
Udover imponerende 2 millioner visninger på youtube og over 5 millioner afspilninger påSpotify, er IAMJJs musik blevet heftigt spillet i de danske radioer.
2021 betyder ny musik fra IAMJJ.