Hit med 80'erne

Hit med 80'erne

Fredag 5. november 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.00 Spisning: Kl. 18.00 Dørene åbnes til spisning: Kl. 17.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 310 kr.
Med spisning 585 kr.

OBS!  Forsalg stående: 310 kr.  -  Forsalg siddende: 360 kr.  -  Inkl. spisning: 585 kr.

Hit med 80’erne - bare kom med dem! For der er så mange historier at fortælle fra de år for efterhånden ganske længe siden. Og, ikke mindst: Så mange fællessange, der skal synges.

I næsten 30 år har Hit med 80'erne været Danmarks mest populære 80'er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Forvent for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret – fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

Det er som om, 80'erne og sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Mens Danmark skrålede "Indianer", "Jeg Elsker Dig" og "Afrika", rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her mere end 30 år efter. Måske blev de bare mejslet fast i vores allesammens erindring af de omvæltninger, årtiet bød på.

Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.
Vi ses derude.

Hit med 80’erne er:
Annette Søgaard, vokal / kor
Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar
Marianne Lewandowski, kor / vokal / percussion
Brian Bannerholt, guitar
Steffen Hansen, keyboards
Jakob Pagaard, bas / kor
Kurt Nielsen, trommer

KONCERT inkl. MENU: 585 kr.
Spisning foregår i TobaksCafeen kl. 18.00
Buffet:
Færørsk Laks m. rugbrødscroutoner, dild og citrondressing.
Hvedekernesalat m. grillede artiskokker
Grønsalat m. saltede mandler og parmasan
Timian stegt oksefilet
Kylling Supreme
Rødvinssauce
Urtebagte kartofler
Dessert: Panna cotta  m. vanilje og citron toppet med sprød karamel