Jonah Blacksmith

Jonah Blacksmith

Lørdag 30. oktober 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Spisning: Kl. 18.00 Dørene åbnes til spisning: Kl. 17.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 295 kr.
Med spisning 460 kr.

Til efteråret besøger bandet Tobakken som en del af deres stort anlagte “Brothers tour 2021”. Septetten brygger allerede nu på såvel format og indhold, og på give folk en oplevelse langt ud over sædvanlige; en disiplin, som efterhånden er blevet et varemærke for Jonah Blacksmith. Det blev underbygget af en fuldstændig udsolgt turne i november 2020.
Brothers, som udkom i oktober 2020, har høstet stor ros og anerkendelse fra såvel anmeldere som den til stadighed stødt voksende fanskare. “Unik, behagelig og indbydende sound” (Gaffa 4/6) “På det nye album er barren sat nærmest tårnhøjt. Det er svært at sætte fingeren på noget, der ikke bare spiller, giver mening og i det hele taget lyder tæskegodt.” (Nordjyske 5/6).
Singlerne Monster, Honey og og senest Dreams er blevet særdeles godt imod, og har længe været i fast rotation på bla. DR P4.
Bandet har indenfor de sidste seks måneder optrådt på landsdækkende TV, bla. i forbindelse med “Kronprinsparrets Kulturpris 2020” på TV2, “Tønder Festival 2020” på DR2, foruden “Fællessang - hver for sig” på DR.
Om udgivelsen af Brothers udtaler brødrene Alstrup: “Sangene er skrevet over de sidste to år, og afspejler en tid, hvor drømme og afsavn har spøgt, som små monstre, der ligger på lur.
Sangene på Brothers har fået tid til at finde deres egne ben at stå på, og de har nu efterhånden sneget sig ud af vores hænder, og fået deres eget liv.”
Til efteråret drager vi på tour sammen med vores band-brødre. Vi ser så meget frem til at spille for et stående, feststemt publikum, fri af den skygge, som har præget meget af det seneste år for os alle sammen i. Det bliver vildt spændende. Og så glæder os bare meget til, at vi kan skabe nye minder sammen i fællesskab.” Når snakken falder på Esbjerg, fortsætter Simon og Thomas:
“Det er altid en udsøgt fornøjelse at spille i Esbjerg. Vi vil gøre alt, hvad der står i vores magt til at skabe en uforglemmelig koncert - for os, såvel som for det skønne og dedikerere publikum, vi altid møder, når vi spiller i den store havneby mod sydvest.”
Jonah Blacksmith har hjerte og rod i Thy, og består af Thomas og Simon Alstrup, samt Søren Bigum, Lasse Alstrup, Jon Bisgaard Kjeldsen, Lasse Alstrup, og Thor Kortegaard.

KONCERT inkl. MENU: 460 kr.
Spisning foregår i TobaksCafeen kl. 18.00
Menu:
Sliders m. Confiteret and, aioli og savoykål
Sliders m. ribbensteg, rødkål og syltet agurk
Sliders m. Gremolata, grillet aubergine og langtidsbagte tomater
Grøn salat m. urter