Sarah Vaughan
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - Ændres myndighedernes retningslinjer for vilkår, som vedrører TOBAKKEN – ændrer TOBAKKEN uden videre varsel de nuværende retningslinjer. - Hvis et arrangement ændres får billetkøbere direkte besked fra TOBAKKEN. - Undlad venligst at kontakte TOBAKKEN angående gennemførsel eller...

    Læs mere ...

Sarah Vaughan

Jazztemaaften med Nicolas Kock

Lørdag 8. maj 2021

Læg i kalender Køb billet
Jazz / Funk / Fusion
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 180 kr.

Jazztemaaften på Tobakken med bassisten Nicolas Kock som vært og kapelmester.

De tre største sangerinder i jazzens historie er Billie Holiday, Ella Fitzgerald og Sarah Vaughan.
I forbindelse med temaaftener på Tobakken, har vi været omkring de to førstnævnte, og nu er turen kommet til "Sassy", som var Sarah Vaughan´s kælenavn. Hun var i besiddelse af et musikalsk og teknisk talent, der bl.a. gjorde hende i stand til at byde store bebop musikere som Charlie Parker og Dizzy Gillespie op til "dans". Sarah Vaughan begyndte at spille klaver som syvårig, og da hun var 18, fik hun som sanger 1.pladsen i et talentshow på det berømte Apollo i Harlem, New York.

Signe Juhl har igen taget udfordringen op, og lovet at synge nogle af de uforglemmelige evergreens, Sarah Vaughan var kendt for at fortolke i løbet af sin næsten 50-årige karriere.
På scenen er også pianist, Henrik Gunde, fra DR Bigbandet, som er født og opvokset i Sneum. På trommer byder vi igen velkommen til Karsten Bagge, der sammen med kapelmesteren og Gunde udgør den populære trio Gunde on Garner.

Der er, med andre ord, garanti for "hårdt" swing og godt humør.

Det er den 19. temaaften siden 2011, og traditionen tro starter det hele allerede kl 20.00, hvor der vises berømte videoklip med Sarah Vaughan, mens publikum finder på plads. Nicolas Kock vil guide publikum og fortælle om Sarah Vaughan i løbet af aftenen.

Signe Juhl: Sang
Henrik Gunde: Klaver
Karsten Bagge: Trommer
Nicholas Kock: Bas