Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos

Fredag 15. oktober 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Spisning: Kl. 18.00 Dørene åbnes til spisning: Kl. 17.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 295 kr.
Med spisning 460 kr.

STÅPLADSER

Når støvet har lagt sig og tonerne fra fællessang til "Re-Sepp-Ten" har lydt en sidste gang under en forhåbentlig skyfri festivalhimmel, er det tid til at rykke indenfor med Dodo & The Dodo´s - til den fest, du for alt i verden ikke vil gå glip af!

"Vi elsker den dynamik og magi, som kan opstå mellem os og publikum, i det rum som kun spillesteder kan skabe. Der hvor vi kan få taget til at lette sammen" fortæller forsanger, Dodo Gad, der sammen med Jens Rud (vokal), Anders Valbro (guitar), og Lars Thorup (trommer) drager på landsdækkende turné i efteråret.
Turnéen bærer navnet, "Vi Gør Det Vi Ka´ Li´" for netop dét, har Dodo & The Dodo´s gjort siden det legendariske band debuterede 1986 og blev folkeeje med en perlerække af nogle de absolut største danske evergreens - og som et af de mest eftertragtede live-bands.

"Alene det, at vi i år har været sammen som band i over 35 år må siges at være en bedrift" siger Dodo Gad med et smil på læben og fortsætter: "Men det bedste er i virkeligheden at vi har fået lov til at holde den fest sammen med publikum i alle de år! Det har aldrig været sjovere at spille og især spillestederne giver rum til frisætte numrene og skabe en mere pågående og vital nerve. Vi lover de hits, som vi og folk elsker og de ballader, der får rummet til at stå stille. Det er jo den stemning vi længes efter og den stemning der netop kan opstå på spillestederne".

"Vågner i Natten", "Gi? Mig Hvad Du Har", "Bambi På Glatis" og "Sømand Af Verden" er blot en lille håndfuld af den de mange hits, som Dodo har skabt til den danske sangskat. Bandet har været særdeles TV-aktuelt i løbet af 2020 hvor Dodo & The Dodo´s bl.a. kunne opleves i DR2 programmet, "Her Er Dit Hit", i "Fællessang - hver for sig" med Mads Steffensen og senest ved den store Danmarks Indsamling tilbage i februar måned.

Men lige nu, kan Dodo & The Dodo´s næsten ikke vente med at vende tilbage til spillestederne. Og det er naturligvis med deres altid stærke livemusikere, Søren Skov (Keys), Thomas Fog (bas) og Ginne Marker (guitar), klar til endelig igen, at kunne fyre den af live:
"Vi gør det eneste vi kan - og det er heldigvis også det, vi bedst kan li`!"

KONCERT inkl. MENU: 460 kr.
Spisning foregår i TobaksCaféen kl. 18.00
Menu:
Kalveculotte m. bagte jordskokker
Timian stegte kartofler
Rødvinssauce
Urtesalat
Hertil friskbagt brød og smør