Hans Pilgaard

Hans Pilgaard

Kampen for et sjovere liv

Mandag 8. november 2021

Læg i kalender Køb billet
Foredrag
Tidspunkt: Kl. 19.00
Pris: Forsalg 299 kr.

En hyggelig aften med masser af grin, støj og eftertanke

Når det i perioder virker som om, der ikke er meget at grine af – er det mere end nogensinde vigtigt, at vi gør det! Livsglæden kan have trange kår i en verden med corona, klimakatastrofer og Trump-typer, men det har Hans Pilgaard heldigvis en kur imod.

Håb, humor og helhjertet latter

Vi glæder os særligt meget til denne aften med Hans Pilgaard. En aften, hvor han både vil dele en en lang række af sine larmende og sjove anekdoter fra tiden på tv, men også flere mere stille og personlige beretninger. Fælles for hele aftenen er, at vi lover at du bliver inspireret til at anvende din 7. sans: den humoristiske! - i kampen for et lidt sjovere og lettere liv :-)

Hans Pilgaard - kampen for et sjovere liv

Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter og har i mere end 30 år lavet tv for og med TV2.
Han var i mange år fast inventar i danskernes stuer som vært på blandt andet Go´aften Danmark, Hvem vil være millionær?, talkshowet Hos Hans samt Venner for livet, Den store klassefest og Mandagschancen - og har også lavet rejseprogrammerne Mit Frankrig og Mit Spanien med Jørgen Leth. Sidste år kunne du opleve ham i det meget personlige Tilbage til 9A, og lige nu er han aktuel i livsstilsprogrammerne Sæt pris på Danmark og Værkstedet. For nogle år siden sprang han ud som forfatter med selvbiografien Støj og fortielser og er i dag også selvstændig med produktionsselskabet Hapi Entertainment.

Vi glæder os til en lun, hyggelig og underholdende aften i selskab med Hans. Håber vi ses