Merry Christmas Baby

Merry Christmas Baby

DR BIG BAND med Miriam Mandipira & Eran DD

Torsdag 9. december 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Spisning: Kl. 18.00 Dørene åbnes til spisning: Kl. 17.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 235 kr.
Med spisning 485 kr.

Merry Christmas, Baby!
DR Big Band byder på jazzet julestemning sammen med to stærke frontfigurer, soulpop-kongen Erann DD og bluesdivaen Miriam Mandipira. Glæd dig til et populært og velsmurt show, hvor julestemningen garanteret stiger et par grader.

Misteltenen er sikkert placeret og julebarometeret går helt i rødt, når DR Big Band, årets solister og vært Minna Grooss inviterer til årets julekoncert - fyldt af blues, inderlig julesoul og råswingende klassikere fra bl.a. bandets to albums Merry Christmas, Baby og Jazzin´ Around Christmas.

Selv de mest frosne julehjerter skal bare komme med, for stemningen bliver med garanti steghed og swingende.
For første gang har DR Big Band inviteret en af dansk soulpops stærkesteste stemmer, den karismatiske Erann DD, med ombord i det populære juleshow, hvor han skal danne par med Danmarks ubestridte souldiva, sangerinden Miriam Mandipira.

Specielt til årets 'Merry Christmas'-koncerter har DR Big Band fået lavet en række nye arrangementer, så publikum kan se frem til ekstra swingende indpakning om den stærke cocktail af blues og inderlig jule-soul, som er kendt fra bl.a. bandets to julealbums. På programmet står også ægte soul-fulde julehits som for eksempel Rudolf, Oh Holy Night og Blue Christmas.

Som vært på scenen har DR Big Band inviteret Minna Grooss, som mange kender som radiovært på P8 Jazz og P2. Men faktisk er hun også forfatter, filmkunstner, musiker og sangskriver med en farverig fortid på den danske pop- og rockscene. Traditionen tro tager DR Big Bands populære Merry Christmas-show på flere ugers turné rundt i hele Danmark op til koncerterne i DR Koncerthuset.

KONCERT inkl. MENU: 485 kr.
Spisning foregår i TobaksCafeen kl. 18.00
Menu:
Rugbrød med fedt og smør
3 slags sild med karrysalat, løg og kapers
Æg med rejer m. citron og mayonnaise
Tarteletter med høns i asparges
Confiteret andelår med rødkål
Ribbensteg
Hvide kartofler med brun sovs
Spidskålssalat med tranebær og æbler
Risalamande med kirsebær sauce