Suspekt
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

Suspekt

Torsdag 14. oktober 2021

Læg i kalender Køb billet
Hip-hop / Rap / DJ
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 345 kr.

For 1 år siden udgav vi vores måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men albummet har aldrig fået det liv vi ønskede, fordi mødet med alle jer blev afbrudt, lagt i lænker og gemt langt væk. Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden.
Vi annoncerer derfor nu vores kommende efterårstour 2021 og tænker at der til den tid ind samlet så mange kræfter, at vi uundgåeligt vil bryde ud i fællesknald, skål og sindssyge ting.
Vi har savnet at komme tilbage til vores beats og hvor det hele startede.

Vi har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem os og jer, kombineret med den situation vi alle står i og ingen kunne have forudset har gjort, at 2021 bliver året hvor vi skal udleve og dele den oplevelse med jer. Helt råt og uden at være indsmurt i andet end dét, som oprindeligt var intentionen med musikken, da den blevet lavet.

De tunge beats kun kombineret med os tre på scenen. Sammen med jer skal vi svøbes i det reneste Suspekt.
Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt. En lyst vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det. Det bliver Suspekt helt ind til benet. Det rene DNA på de lokale spillesteder.