Things We Do For Love
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

Things We Do For Love

Onsdag 13. oktober 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 250 kr.

Things We Do For Love - Peter Busborg, Jørgen Thorup, Ivan Pedersen

Hvad hjertet er fuldt af, løber munden over med.

Så sandt som det er sagt, og præcis baggrunden for at medlemmerne af denne trio, Ivan Pedersen Jørgen Thorup og Peter Busborg, var NØDT til at samles!

Things We Do For Love er en fantastisk blanding af maximal rutine, forskellige vidtspændende karriereforløb med unikke musik-personligheder, der hver især excellerer på hver sin måde med det vokale som speciale og akkompagneret af Guitar, Piano og percussion. Hvis det ikke VAR så overrendt, burde denne trio faktisk hedde: De tre tenorer.

TWDFL spiller og synger melodiske rock-sange - oftest med vokalharmonier som gennemgående særkende. Repertoiret består af egne kompositioner fra sangernes egne solist-karrierer, MEN fordi alle tre har savnet det bedste af den tidløse pop/rockmusik lige fra 70érne og frem til nu, udgør også udvalgte klassikere en del af set-listen.

TWDFL har her fra sin start et par væsentlige ambitioner: At sende enhver tilstedeværende hjem fra koncerten, nynnende og med et smil om munden, og undervejs at udfordre sig selv musikalsk og kunstnerisk.