BODYSLAM! Wrestling
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

BODYSLAM! Wrestling

Lørdag 9. oktober 2021

Læg i kalender Køb billet
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes til spisning: Kl. 19.00 Sted: Multisal Pris: Forsalg 195 kr.

Man kan næsten smage den kolde fadøl og høre drønet fra rygstykker der rammer kanvassen. Wrestling er tilbage for fuld smadder på Tobakken 9. oktober som del af BODYSLAM! Wrestlings landsdækkende efterårs-tour!

Der bliver ikke lagt fingre imellem når den maskerede galning Emeritus søger hævn over BODYSLAM! Champion Peter Olisander. Tag Team Champion-holdet RandersPagne tager imod nye udfordringer – selvom deres fokus nok er på efterfesten. Og så er hele det farverige persongalleri i topform, når wrestling blander stunt, humor og overgearet drama. Der er garanti for sjov og spænding ad libitum fra wrestlere med det store kørekort i øretæver.

Wrestling er helt sit eget, og BODYSLAM! har etableret sig som det fremmeste forbund indenfor pseudo-sporten i Skandinavien. Det i takt med at genren vinder mere og mere indpas i det kulturelle landskab. Vær en del af den unikke stemning, som kun wrestlings vanvittige univers skaber. Man skal bare have været der, for rigtigt at forstå det.