Coast (UK)
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

Coast (UK)

Fredag 27. august 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Sted: Multisal Pris: Forsalg 275 kr.

Der skal ikke herske tvivl om, at den keltiske rockmusik lever i bedste velgående. Med blikket vendt mod fortiden er genren blevet repræsenteret af blandt andre Big Country, Runrig og Dire Straits. Og så er der de nyere bands, som COAST.

COAST spillede for få år siden på Tobakken første gang, og allerede dengang var vi sikre på, at det ikke skulle være eneste gang.
Nu er de tilbage – og giver os lejlighed til at sparke coronaen i retningen mod hækkenfeldt – og sammen få en musikoplevelse af de store.

COAST er et førsteklasses britisk rockband – med den keltiske musik som basis – grundlagt af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes i 2009. Sangskrivningen i COAST kredser om iagttagelsen af mennesker og steder, om historiefortælling og begivenheder.
Deres fyldige, stemningsfulde og ekspansive rytmiske lydflade kompletterer perfekt sanger Pauls ubesværede kraftfulde og samtidigt delikat følelsesfulde stemme – og samtidigt Finlay Well’s medrivende melodiske lead-guitar. Og Finlay er tredje medlem af COAST.

COAST spillede i 2010 på Tønder Festival og fik der sit internationale gennembrud på livescenen – og derefter fulgte koncerter på spillesteder og festivaler i både UK, Europe og ikke mindst Skandinavien. Da album nr. 2 ”The Turning Stone” blev udgivet i 2011 fik bandet ganske stor opmærksomhed og airplay fra internationale radiostationer, og COAST turnerede ekstensivt.

I 2019 markerede bandet sit 10 års jubilæum med albummet ”TEN”, som er en samling af nye sange, genindspilninger af klassiske COAST sange og ikke tidligere udgivne live-indspilninger.
COAST har i 2021 udgivet albummet ”10.2” – og følger nu op med turne – og planlægger udgivelse af nyt album i 2022.

COAST er:
Paul Eastham - Vocals, Piano, Acoustic guitars
Finlay Wells - Electric & Acoustic guitars, Backing vocals
Chris Barnes - Percussion, backing vocals

Additionelle turnemusikere:
Ewan Macdonald - Bass guitars
Georgie Cullum - Keyboards, lead & backing vocals
Mathias Lassen - Drums