ZZ Hombres
  • COVID-19 (Coronavirus)

    - TOBAKKEN følger myndighedernes retningslinjer ift. Covid-19. Tjek altid vores gældende retningslinjer før arrangementet. - TOBAKKENs retningslinjer for arrangementer på nuværende tidspunkt: Alle arrangementer er sid-ned på stolerækker og der skal være 1 tom stol mellem hver billetordre. Husk at holde afstand og håndhygiejne. Bliv hjemme hvis du er sløj eller syg. Der er kun forsalg til...

    Læs mere ...

ZZ Hombres

ZZ Top Tribute band

Lørdag 28. august 2021

Læg i kalender Køb billet
Rock / Pop
Tidspunkt: Kl. 20.00
Dørene åbnes: Kl. 19.30 Pris: Forsalg 160 kr.

Når ZZ HOMBRES går på scenen er der dømt Texas blues/rock der rykker. Hør alle de fede hits fra ZZ Top's store bagkatalog. Hvem kender ikke "Give me all your lovin" og "Legs" fra MTV's storhedstid? Disse, og mange andre, bliver krydret med numre der går helt tilbage til 1969, så målgruppen for orkesteret er ganske bred. Musikken relateres ofte til det gode liv med biler, motorcykler, solskin og evig fest. What's not to like.

Med ZZ HOMBRES er et band der virkelig kommer ud over scenekanten og laver en fest. Alle bandmedlemmerne har en del musikalske år på bagen, så der er tale om fire yderst kompetente herrer, som alle har en stor passion for "That little ol' band from Texas"