fredag 3. december 2021, 20:00

BERSÆRK + SUPPORT: RISE UPON

Køb billet ⭢
  • Venue: Tobakken
  • Genre: Metal, Rock
  • Dato: fredag 3. december 2021
  • Tid: 20:00
  • Dørene åbner: 19:30
  • Pris:170,-
  • Pladser: Ståpladser

I kølvandet på de hedenske heavy rockere BERSÆRKs tredje album ‘SOL’ annoncerer bandet nu også en Danmarkstour i det tidlige forår 2021.

’SOL’ har allerede høstet store anmelderroser og “Danmarks bedste live band” er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk.

Publikummet er kendt for at vil komme tilbage efter mere.

Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige og med det mest ambitiøse og hårdtslående album til dato i ryggen, er der hermed lagt på bålet til en af helt intense oplevelser med DK’s næste store tungrock-orkester, BERSÆRK.

BERSÆRKs nye album ‘SOL’ er en ambitiøs og episk plade, der viser nye sider af bandet og beskriver menneskets kamp gennem krig, død og forfald for omsider at nå til genfødsel og sejr. De ti nye sange på ‘SOL’ udspiller sig som altid i BERSÆRKs mytiske univers, hvor fortidens nordiske livsverden får nyt liv i en nutidig kontekst, alt sammen energisk tilvejebragt af bandets groovende melodiske tung-rock og alsidige sangskrivnings-talent.

Bersærk udgav også Mulm (2015), Jernbyrd (2018) og Live i Pumpehuset (2019)

Blod & Stål – Live i KB Hallen (COPENHELL 2020 på DR2)

De Glemte  – Live i Pumpehuset

SUPPORT: RISE UPON

Rise Upon er et ripensisk band som blev dannet i 2013 af fire barndomsvenner, da de kun var i en alder af 13 år. 
 
Bandet udgav deres første EP “Break Me” som består af fire sange som de skrev i en alder af 14-16 år. Heavymetal.dk gav det unge band fine ord med på vejen om debuten: “Bandet spiller en blanding af Hard rock og heavy metal, men sniger også nogle lækre melodiske elementer ind i musikken. Point for det.” og “generelt er der en fin bund i lyden og en god nerve i musikken.” og “Break Me er et udmærket udspil og en fin start for det unge band”.
 
Nu er bandet klar med deres anden udgivelse “Artificial Dreams” og anmelderne er endnu engang begejstret for det unge bands musikalske kvalitet. Artificial Dreams er “en gedigen omgang moderne metal og en kæmpe forbedring for de unge ripensere.” – “De tre numre viser et mere modent og helstøbt band, en klar stilistisk retning og et fornuftigt musikalsk håndværk.”

Rise Upon er nu klar til at vise hele Danmark hvem de er, og publikum kan se frem til energiske koncerter hvor det er svært at stå stille. Rise Upons hårde riffs, store omkvæd og ødelæggende breakdowns, sørger for at publikum bliver trukket med, helt op på scenen.