Vedrørende konkurs over Tobakken
fredag 2. juni 2023, 16:00

Death Coast 2023 – 2. og 3. juni

Køb billet ⭢
  • Venue: Tobakken
  • Genre: Festival, Metal, Rock
  • Dato: fredag 2. juni 2023
  • Tid: 16:00
  • Dørene åbner: 16:00
  • Pris:Fra 499,-
  • Pladser: Ståpladser

Støvet har lige lagt sig efter Death Coast Festival 2022 og vi kan vist roligt sige at det var en kæmpe succes. Vi bragte den ekstreme metal tilbage til Esbjerg som vi havde lovet og det gav genlyd både i ind- og udland! Vi er meget taknemmelige for den positive respons og store tilslutning, og den bedste måde at gengælde denne modtagelse synes vi, er at kunne annoncere at Death Coast Festival vender tilbage i 2023!

Tobakken i Esbjerg vil den 2. og 3. juni 2023 igen huse det bedste indenfor oldschool death, black og doom metal og mon ikke E666 dukker op fra havet og beskuer slagmarken fra sit mørke skjul i hjørnet af Tobakkens store sal.

Michael Hvolgaard Andersen, Morten Nissen og René Blavnsfeldt vil igen være jeres værter for Death Coast Festival 2023, men vi ønsker ikke at lave en gentagelse af årets festival. Vi vil lave noget der vækker genklang og bevise at Esbjerg igen sidder på tronen indenfor den ekstreme metal i Danmark. Death Coast Festival 2023 bliver uden kompromiser, alle bands vil igen blive håndplukket og flere navne vil spille eksklusive danske koncerter kun på Death Coast Festival! Derudover arbejder vi på endnu flere overraskelser og events du aldrig har set før på en dansk metalfestival.

Vi glæder os til at se alle jer der var med i år og naturligvis alle jer der skal til Dødskysten for første gang. Sæt kryds i kalenderen og køb din Early Bird billet allerede nu!

T-shirts udleveres ved fremvisning af billet under selve festivalen.

Earlybird billetter gælder til og med 1. oktober 2022.