fredag 28. oktober 2022, 20:00

DECIBEL: TESSA – EMIL LANGE – LAMIN – SPECKTORS

Køb billet ⭢
  • Venue: Tobakken
  • Genre: Fest, Hip-hop
  • Dato: fredag 28. oktober 2022
  • Tid: 20:00
  • Dørene åbner: 20:00
  • Forsalg:295,-
  • Dørsalg: 320,-,-
  • Pladser: Ståpladser

DECIBEL præsenterer:

TESSA – EMIL LANGE – LAMIN – SPECKTORS

Fredag den 28. oktober forvandler vi Tobakken til Danmarks fedeste natklub under navnet DECIBEL. Vi har samlet en række af landets bedste rappere, hiphop artister og DJ’s til en aften ud over det sædvanlige. Vi omdanner store sal til et pulserende dansegulv, mens Tessa, Emil Lange, Lamin og Specktors indtager scenen med Dj-sets. Vi har ingen gæsteliste og nul bordreservationer. Til gengæld garanterer vi gode vibes, tunge beats og sprøde rim fra toppen af dansk hiphop til årets største fest.

Tessa:
I juni 2019 skabte Tessa et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Kort tid efter Instagramvideoerne udgav Tessa debutsinglen ’Snakker For Meget’, som er akkurat lige så beskidt, ægte og overlegen som freestylevideoerne. Der skulle ikke gå lang tid, fra Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra Vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts. ’Det vildeste, der sket i dansk rap i ti år,’ lyder ordene fra Orgie-E, den selvudnævnte proletar fra Suspekt.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for 73 millioner streams på diverse streamingtjenester, +180.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister. Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.

Emil Lange:
Udover at have varmet op for navne som Lil Wayne, Suspekt, Benal og Mariah Carey, har Emil Lange startet utallige fester på landets største natklubber (Bakken, Søpavillonen, Arch, Kupe og The Gym). Ligeledes har han spillet op til god lir på festivaler som Nibe Festival, Wonderfestiwall, Musik i lejet og Distortion.
Efter 10 år bag pulten, udgav Emil Lange i 2019 singlen ’10 År’ med Emil Simonsen (Suspekt) og dernæst ’Langt Liv’ med Benjamin Hav (Benal). Herfra er det rullet hurtigt med både solid airplay og massive streamingtal.

Lamin:
Lamin aka Lams er en af rapscenens nyeste, og mest innovative navne. Den 26-årige rapper har trods sin relativt korte tilstedeværelse i spotlightet, vist sig, at være en unik artist med en særlig kreativ udfoldelse, i et figurativt tekstunivers. Det kom særligt til udtryk på sidste års album udgivelse ‘Hva ved de om Lams’, der bestemt ikke fulgte de normative regler for, hvordan dansk hip-hop anno 2021 skulle lyde. Albummet blev gæstet af vennerne Artigeardit, Sivas, Karl William, Benny Jamz og barndomsvennen, 5star. Lams sluttede 2021 af med sit udsolgte Lille VEGA show, samt EP’en ‘Ny Agenda’, der udkom som et fællesprojekt mellem Lamin og Artigeardit.

Lamin har nu lagt planen for sit 2022. Et år der atter vil byde på en helt masse musik og liveoptrædener. Lamins første 2022 udgivelse ”Æstetisk” blev udvalgt til P3s Uundgåelige i marts måned, hvilket var en kæmpe milepæl.
Det første live-træk var Lamins Store VEGA show, som endte ud i en fyldt sal, der festede med. Det var Lamins største show til dato, og det første siden ‘Ny Agenda’ EP’en udkom, og nye fans strømmede til. Lamin har desuden planer om at udgive ny musik i kølvandet på koncerten.
Lamin er fyr og flamme, både laidback og fuld af integritet, og rejsen mod toppen af hitlisterne fortsætter ufortrødent. Hold skarpt øje med det unge talent, som hamler op med undergrundscenens sværvægtere og lægger en ny og skarp agenda for morgendagens hiphopscene.

Specktors:
Specktors fandt sammen i studiet med Nonsens igen og tempoet var højt. Man må sige de ramte den lige i røven med UNZ UNZ, en ren 4 i gulvet. Nummeret blev sommerens anthem til alle fester og til natten der aldrig slutter. Herre høj house musik der sætter standarden for hver weekend resten af året.
UNZ UNZ har streamt over 4 millioner og er på vej mod en guldplade.
Selv radioerne har måttet tage nummeret på deres playlister by public demand!
Specktors startede for over 10 år siden i en helt anden boldgade, som surfpunkrockband under navnet In-Specktors, men gik kort efter over i technorappen, et par udskiftninger både i band og navn fulgte, og Specktors var for alvor født i 2008.
Herefter fulgte ca. 250 koncerter, 10 millioner streams, 2 albums og en røvfuld af hits.