fredag 18. november 2022, 20:00

DEWOLFF (NLD) & THE COURETTES

Køb billet ⭢
  • Venue: Tobakken
  • Genre: Blues, Rock, Roots, Soul
  • Dato: fredag 18. november 2022
  • Tid: 20:00
  • Dørene åbner: 19:30
  • Forsalg:195,-
  • Dørsalg: 210,-
  • Pladser: Ståpladser

THE COURETTES

“Den ægte vare” (Vive Le Rock, UK)

The Courettes er en eksplosiv rockduo fra Danmark og Brasilien, der har kombineret den perfekte blanding af garagerock, 60er-pigepop, wall of sound, surfmusik og doo-wop. Bandet er som The Ronettes møder The Ramones til en vild fest i Gold Star Studiernes ekkokammer.

Allerede rost af verdens største musikmagasiner, skriver bandet i 2020 kontrakt med det legendariske, engelske pladeselskab Damaged Goods Records og placerer dem på samme roster som topinternationale rockikoner som Buzzcocks, Manic Street Preachers, Atari Teenage Riot, New Bomb Turks, Amyl and The Sniffers, Billy Childish, Captain Sensible og mange flere.

Bandets tredje album “Back In Mono” blev udgivet i efteråret 2021, og er en utrolig milepæl i deres karrierer. Albummet viser et band i topform, med fantastiske sangskriverevner og langt bredere nuancer end tidligere.

Deres seneste singler “Want You! Like A Cigarette”, “Hop The Twig” og “R.I.N.G.O” har alle fået massiv airplay på BBC6 Radio i England og på radiostationer i Europa og USA. “Back In Mono” har fået topanmeldelser i de største magasiner som Mojo, Classic Rock og Shindig og nåede utallige Best Of Album-lister i 2021.

DEWOLFF (NLD)

Da Roger Glover hørte DeWolff spille live troede han, at han hørte sit Deep Purple Mark II blæsende fra scenen; Seasick Steve vågnede engang op backstage og tænkte han hørte Allman Brothers spille tilbage i 1972… men det, de virkeligheden hørte, var DeWolff, en ung og stærkt elektrificeret Hammond-drevet power trio fra Holland.

Bandet har udgivet otte studie albums, 2 EP’er, to live albums, et live album med det fantastiske Metropole Orkest (live @ Royal Theatre Carré), har vundet en hollandsk Grammy og Buma Award samt indspillet et album sammen med Black Keys producer og Grammy-vinder Mark Neill.

Deres eget fuldt analoge studie, hvor de har optaget og produceret deres seneste albums, men også mange andre anmelderroste albums, er blevet en hjørnesten i det nye kapitel af Hollandsk roots-rock historie. Så de her fyre må være i deres Halvt… fyre… treid… tyverne?! Ja du hørte korrekt! Robin Piso og brødrene Luka & Pablo van de Poel er nogle af de ondeste, energiske, vej-hærdede og virtuose musikere der findes (f.eks. er Pablo også to gange blevet kåret som guitarspiller nr. 1 af Benelux), og de er stadig i midten af ​​tyverne!

De har spillet over 1.000 shows over hele Europa, Australien, Indonesien og endda Rusland, prædikende deres eksplosive blanding af bluesrock med et strejf af soul og psykedelica. Det gør at disse fyre ikke bare spiller musik, de ånder musik. Du skal kun se 2 minutter af en live DeWolff koncert for at forstå hvorfor musik fra rockmusikkens gyldne æra stadig har en plads i det 21. århundrede. De lavede ikke bands som dette længere, men så var der DeWolff!

LIVE

DeWolff har allerede spillet mange hollandske festivaler som Pinkpop, Lowlands, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross, Paaspop, Huntenpop, Appelpop, Bospop, Eurosonic Noorderslag og flere Freedom Festivaler, men også optrådt på anerkendte udenlandske festivaler som Sziget (HUN), ILMC (Storbritannien), Reeperbahn (DE), Rockpalast (DE), Azkena (ES), Transmusicales (FR), MaMA (FR), Arezzo Wave (IT) og mange flere. Ydermere har DeWolff nu turneret som headliner i hele Europa i flere år og har udsolgt de fleste
af deres koncerter de seneste år. Og fra sommeren 2021 vil bandet igen dykke ned i tourbussen for at æde masser af motorvejskilometer for at chokere og erobre europæiske scener og festival med deres fantastiske live show!