fredag 14. april 2023, 20:00

Elba+support

Køb billet ⭢
  • Venue: Konfus
  • Genre: Alternativ, Elektronisk, Pop
  • Dato: fredag 14. april 2023
  • Tid: 20:00
  • Dørene åbner: 19:30
  • Pris:100,-
  • Dørsalg: 130,-
  • Pladser: Ståpladser

Energisk electropop på kometkurs!

ELBA er lyden af kraftfuld skandinavisk pop. ELBAs energiske og catchy indiepop er personlig, dramatisk og fængende og får både hjertet og fødderne til at danse.

Bag ELBA finder man Ellen Bathum – en dygtig vokalist og musikalsk håndværker. Ellen er dybt involveret i alle aspekter af sit musikalske projekt, hvilket høres tydeligt i sangenes detaljerigdom og personlige energi.

Med en række velskrevne og stærkt eksekverede singler i bagagen, er 28-årige ELBA en stærk kandidat til at blive en af Danmarks næste store popartister.

ELBA har allerede i sine første år markeret sig som en overbevisende og medrivende live performer. I 2019 lukkede hun Countdown scenen på Roskilde Festival til flere anmelderes begejstring. Hun har efterfølgende spillet prominente festivaler og kulturbegivenheder som bl.a. SPOT, Alive Festival og Copenhagen Pride. Senest har hun modtaget 5 stjerner fra GAFFA for sin optræden på Parasol Festival.

ELBAs seneste EP ‘Speak’, som er lavet i samarbejde med producer Søren Buhl Lassen (Blaue Blume) og sangskriver Asger Nordtorp Pedersen (Guldimund), har fået opmærksomhed i både Danmark, Sverige og Tyskland, samt modtaget 5 stjerner hos GAFFA. ‘Sirens’ og ‘700 Angels’ fra EP’en har ligget i rotation på ‘P3’ og har airplay på både ‘P4’ og tyske ‘Bayern3’. Derudover blev ‘Speak’ tilføjet til Spotify playlister som ‘New Music Friday Denmark’ and ‘New Music Friday Sweden’.

Hun er i øjeblikket radioaktuel på P4 med hendes nyeste single ‘The Weight’ samt singlen ‘New Beginnings’, som hun optrådte med på Go’ Morgen Danmark.

IVY AVA

IVY AVA er en upcoming synth-pop trio bestående af Janne Therkildsen (vokal+synth), Jakob Nissen (synthesizere) og Mathias Fabricius (trommer). Sprøde vokalmelodier omkranses af fyldige synthesizere og fængende grooves, når IVY AVA indtager scenen. I en blanding af elektronisk musik, pop og punk trækker bandet tråde til kunstnere som Susanne Sundfør, GRETA og Björk. IVY AVA sætter fokus på at slippe stemme, krop og sind løs – dette udtrykkes tydeligt i både det auditive, det lyriske og det visuelle. Lyrikken omkranser relaterbare emner som bl.a. sorg, kærlighed, frustration, selvsikkerhed og rastløshed.

Line-up:
Janne Therkildsen – Vokal og synthesizer.
Jakob Nissen – Synthesizer og moog-bas.
Mathias Fabricius – Trommer.