FÅ BILLETTER!
fredag 4. november 2022, 20:00
lørdag 5. november 2022, 20:00

HIT MED 80’ERNE 30års Jubilæums koncert

Køb billet ⭢
 • Venue: Tobakken
 • Genre: Dansk, Pop, Rock
 • Dato: fredag 4. november 2022
 • Tid: 20:00
 • Dørene åbner: 19:00
 • Forsalg:330,-
 • Dørsalg: 355,-
 • Pladser: Stå - og siddepladser
 • Evt. med spisning:Se menuen

30 ÅRS JUBILÆUMS KONCERT

30 år er lang tid. For 30 år siden blev Danmark europamestre i fodbold, Bill Clinton blev valgt som præsident, og Krummerne 2 havde premiere i biograferne ind under jul.

Det var også ved den tid, at Hit med 80’erne første gang gik på scenen. På det spillested, der dengang hed Det 17’nde Trin i Esbjerg. På sætlisten stod den danske poprock fra de netop overståede 80’ere, og det var absolut bare en sjov idé, de dengang seks bandmedlemmer ved den lejlighed forfulgte.

Ideen har nu holdt sig flyvende i 30 år. I 2022 er Hit med 80’erne derfor på jubilæumsturné rundt i hele Danmark.

Stadig med sangene, historierne og anekdoterne fra 1980’erne på sætlisten. Stadig med fest, fællessang og fællesskab som overskrift.

Det er snart mange år siden, Hit med 80’erne etablerede sig som Danmarks mest populære 80’er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Så du kan roligt regne med at tilbringe en aften i selskab med for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret… fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

De seneste år er billetterne til Hit med 80’ernes koncerter sjovt nok blevet solgt hurtigere og hurtigere. Det er som om, sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Mens Danmark skrålede “Indianer”, “Jeg Elsker Dig” og “Afrika”, rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her mere end 30 år efter. Måske blev de bare mejslet fast i vores allesammens erindring af de omvæltninger, årtiet bød på.

Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80?er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv. Her på jubilæums turen er bandet udvidet med Jan Kaspersen på saxofoner, akustisk guitar og kor.

Hit med 80’erne er:

Annette Søgaard, vokal / kor
Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar
Jan Kaspersen, sax / akk. guitar / kor
Brian Bannerholt, guitar
Steffen Hansen, keyboards
Jakob Pagaard, bas / kor
Kurt Nielsen, trommer

MENU

  Du har mulighed for at tilkøbe følgende menu før koncerten:

  Sprødstegt kylling ballontine, sauce supreme og braiseret portobello svamp
  Stegte petit kartofler
  Grøn urtesalat
  Brød/smør
   
  Dessert:
  Pære Helene m. vaniljeis og chokolade
  Spisning foregår i TobakkenCAFÈ KL. 17:30, der er adgang fra kl. 17:00
   
  Hvordan bliver jeg/vi placeret i TobaksCaféen?
  Billetter købt under samme navn/tlf nr. bliver placeret samlet.
  Ønsker du/I anden placering er der mulighed for at henvende sig til heidi@tobakken.dk (Henvendelse skal ske mindst 2 dage inden arrangementet)