lørdag 9. april 2022, 20:00

JACOB DINESEN

Køb billet ⭢
 • Venue: Tobakken
 • Genre: Folk, Pop, Rock, Singer-Songwriter, Spisning
 • Dato: lørdag 9. april 2022
 • Tid: 20:00
 • Dørene åbner: 19:30
 • Pris:335,-
 • Pladser: Ståpladser
 • Med spisning:Se menuen

Med sit 5. studiealbum “The Joker´s Hand” bevæger 25 årige Jacob Dinesen sig i en markant mere rocket retning. Sine aner og musikalske ophav kan og vil han ikke løbe fra, hvilket er helt tydeligt på albummets titelnummer, The Joker’s Hand. Denne sang er en smuk duet mellem Jacob og hans musikalske lærermester og gode ven, den anerkendte britiske folkmusiker Allan Taylor. Men som albummet folder sig ud, bliver det helt tydeligt at produktionerne og sangene har udviklet sig i takt med at mennesket Jacob Dines en også har udviklet sig. Dette kommer i særdeleshed til udtryk i den hyperintense duet ?How Can I Keep From Singing? med Sebastian Wolff (frontmand i bandet Kellermensch), at Jacob Dinesen indeholder mange flere lag af musikalitet end udtrykt på tidligere udgivelser. På The Joker?s Hand bliver der åbnet for posen og støjet igennem på nogle af sangene, mens der bliver funderet eftertænksomt på andre.

2022 står i de store koncerters tegn. Der bliver skruet gevaldigt op for intensiteten og på størrelsen af koncerterne. Efter en lang og tætpakket solotour i 2020 og 2021 er det tydeligt, at både Dinesen og holdet bag trænger til at komme på landevejen igen. Som altid er kvaliteten i top og udtrykket skåret skarpt, når lastbilerne og tourbussen triller afsted.

Alle ingredienser, som skal til for at skabe rockmagi, er tilstede. Et spritnyt album, en kæmpe sceneproduktion, masser af planlagte tourdatoer, sultne musikere og en rastløs artist… Så mangler kun det allervigtigste, nemlig Jacobs trofaste publikum. Så kære venner, vi ses derude…

Albummet “The Joker´s Hand” udkommer den 26. november 2021

MENU

  DET ER MULIGT AT STARTE MED FØLGENDE MENU:

  Buffet
  Færørsk Laks m. rugbrødscroutoner, dild og citrondressing.
  Hvedekernesalat m. grillede artiskokker
  Grøn salat m. saltede mandler og parmasan
  Timian stegt oksefilet
  Kylling Supreme
  Rødvinssauce
  Urtebagte kartofler

  Dessert
  Panna cotta m. vanilje og citron toppet med sprød karamel

  Spisning foregår i TobaksCafeen KL. 18:00, der er adgang fra kl. 17:30
  Billetter købt under samme navn/tlf nr. bliver placeret samlet.
  Ønsker du/I anden placering er der mulighed for at henvende sig til heidi@tobakken.dk
  (Henvendelse skal ske mindst 2 dage inden arrangementet)