lørdag 17. december 2022, 20:00

MAGTENS KORRIDORER

Køb billet ⭢
 • Venue: Tobakken
 • Genre: Rock
 • Dato: lørdag 17. december 2022
 • Tid: 20:00
 • Dørene åbner: 19:30
 • Forsalg:350,-
 • Dørsalg: 375,-,-
 • Pladser: Ståpladser
 • Evt. med spisning:Se menuen

MAGTENS KORRIDORER

Klubtur efterår 2022

Til efteråret drager Magtens Korridorer på endnu et pop/rock-togt landet rundt med et destillat af deres efterhånden omfangsrige bagkatalog – 100 procent live og håndspillet, og ikke mindst ren og uforfalsket Magtens Korridorer.

Magtens Korridorer har med bulder og brag, og en masse vedkommende sange, etableret sig som et af landets vigtigste liveorkestre. Koncerterne er bandets hjemmebane, hvor de i symbiose med deres stadigt voksende publikum igen og igen understreger, at levende rockmusik i godt selskab og med et glas øl i hånden med overvejende sandsynlighed er kommet for at blive!

Årets Rockudgivelse 2021: Club Promise
I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet “Friværdig”, og snart indtog de fem herrer med enorm succes folkets hjerter. Anmelderne anvendte ord som “Magtdemonstration” og “Dansk rocks nye magthavere”. Siden er der udgivet seks fuldlængdealbums, der hver lægger gedigne hits til det nu imponerende repertoire.

Bandet skriver stadig vigtige sange, hvilket de beviste på sidste års anmelderroste “Club Promise”, der udover titelsangen, indeholder potente sange som “Ensom Stjerne”, “Månelys i Rav” og “Kældermorgen”. Albummet modtog GAFFA-prisen for årets rock-udgivelse.

Holdopstillingen er som altid den samme: Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

MENU

  Du har mulighed for at tilkøbe følgende menu før koncerten:

  JULEFROKOST:

  – Rugbrød med fedt og smør

  – 3 slags sild med karrysalat, løg og kapers

  – Æg, rejer og mayonaise

  – Tarteletter med høns i asparges

  – Confiteret andelår

  – Rødkål

  – Ribbensteg

  – Hvide kartofler med brun sauce

  Dessert:

  – Ris a la mande med kirsebærsauce

   

  Spisning foregår i TobakkenCAFÈ KL. 17:30, der er adgang fra kl. 17:00
  Hvordan bliver jeg/vi placeret i TobaksCaféen?
  Billetter købt under samme navn/tlf nr. bliver placeret samlet.

  Ønsker du/I anden placering er der mulighed for at henvende sig til heidi@tobakken.dk (Henvendelse skal ske mindst 2 dage inden arrangementet)