torsdag 23. februar 2023, 20:00

METALIZED TOUR 2023

Køb billet ⭢
  • Venue: Tobakken
  • Genre: Metal
  • Dato: torsdag 23. februar 2023
  • Tid: 20:00
  • Dørene åbner: 19:30
  • Forsalg:230,-
  • Dørsalg: 260,-
  • Pladser: Ståpladser

METALIZED TOUR 2023

Metalized Tour 2023 præsenterer 4 hårdtslående navne fra forskellige ender af metalscenen.

ILLDISPOSED

Illdisposed er et household-name i den danske metalverden, og ingen introduktion er vel egentlig nødvendig. Med deres tonstunge riffs og yderst brutale fremførsel af musikken, fejer de som en mejetærsker hen over det musiske landskab. Bandet, der har 30 år og 15 albums på bagen, river Danmark i stykker, når de på Metalized Touren fremfører hele deres absolut bedste og mest helstøbte album til dato “1-800 Vindication” + en god bunke andre hits fra deres enorme bagkatalog.

VANIR

VANIR spiller melodisk dødsmetal med et præg af nordiske mytologi blandet med skandinavisk og germansk historie. VANIR blev dannet i 2009 og har udgivet 5 albums via Mighty Music. Bandets diskografi startede i folkmetal men efter et skifte i besætningen på de seneste 2 albums, har bandet i dag rødderne solidt placeret i det melodiske dødsmetal. Bandet har et 6. studioalbum planlagt til begyndelsen af 2022 og vil igen sætte sejl mod at erobre scenerne med deres energiske live show og melodiske dødsmetal.

VANIR er i dag et etableret band på vikingmetal-scenen i såvel ind- som udland og har spillet sammen med flere større navne i genren.

Defacing God

Defacing God er et 5-piece Dark Melodic Death Metal band fra Danmarks mørke nord.

Defacing God er inspireret af de rige skandinaviske metaltraditioner og balancerer mellem store melodier, symfonier og balstyrisk ´´In-your-face´´ death metal med inspirationer fra hekseri, okkultisme og det obskure.

Defacing God´s fortælling baserer sig på genopstandelsen af Lilith, som flår lytteren med ind i deres mørke univers og trækker dem igennem en tidsrejse af okkulte myter og gamle historiske fortællinger.

Defacing God blev dannet af Sandie Gjørtz tilbage i 2015 og var flere år undervejs om udviklingen før projektet for alvor så dagens lys.

Heidra

Heidra er et københavnsk band, der spiller symfonisk metal med elementer fra black, power, død og klassisk folkmetal. Heidra har brugt de sidste fjorten år på at udvikle deres helt egen lyd, der blander elementer af folk og melodisk dødsmetal med brutal growl, rungende skønsang og kraftfulde metalomkvæd i en tung blanding der river lytteren med ind i deres episke tekstunivers.