onsdag 26. april 2023, 19:00

SÆD & FARMÆND – MED PETER MYGIND & CHRISTIAN DEGN

Køb billet ⭢
  • Venue: Tobakken
  • Genre: Foredrag, Talkshow
  • Dato: onsdag 26. april 2023
  • Tid: 19:00
  • Dørene åbner: 18:30
  • Forsalg:295,-
  • Dørsalg: 325,-
  • Pladser: Nummererede siddepladser

Sæd & Farmænd – med Peter Mygind & Christian Degn

Her er alt til manden! Og hans livs kærlighed.

Lær at score. At lave børn. At håndtere din nedsatte sædkvalitet – og at du absolut IKKE laver børn. Lær at være den perfekte mand på sidelinjen til en fødsel. At være far i et nyt liv. At forføre din kæreste igen og holde kærligheden i live. Så tag din partner, ven, kæreste, kollega eller familie under armen og kom til en underholdende og inspirerende aften, når to af Danmarks mest populære entertainere tager publikum med på en rejse fra livet som single til livet som far med personlige does and dont’s undervejs, som vi måske alle kan lære lidt af.

Det bliver en talk med masser af show, grin og benhård lærdom fra deres egne liv. Glæd dig til at høre om deres første tåkrummende scoringer som teenagere. Hold dig for ørene, når de fortæller om deres seksuelle debut. Og åbn dit hjerte og hør om kampen for at blive far. Og hvordan man holder gnisten og kærligheden intakt i sit parforhold på 33. år.

TV-Vært Christian Degn er topaktuel med sin og kærestens personlige TV-serie ”Degn Vil Være Far”. Og han har været på jagt i sit barndomsland for at finde ud af ”Alt Det Min Far Ikke Har Lært Mig”. Han har med stort folkeligt tække inviteret os alle sammen ind i sit eget liv og forsøget på at finde ud af, hvordan er man egentlig mand i 2023? Han dribler rundt mellem tradition og moderne værdier. Og deler ud af sig selv. Med sin lune og et smil på læben. Men tag ikke fejl – hele debatten om mænds nedsatte sædkvalitet ligger ham dybt på hjerte. Christian vil bare gerne ændre snakken fra at være i mol til dur…

… Og så er det ret genialt at være i selskab med Danmarks mest hjertelige skuespiller Peter Mygind. Han er altid klar med en peptalk og et godt grin. Peter er en af danskernes mest populære skuespillere i vores tid, og han har i sin karriere berørt og rørt os alle sammen med alt fra forførelseskunst som ”Score-Kaj” til den pinefulde kærlighed i den Emmy-vindende TV-serie ”Nikolaj og Julie”. Peter Mygind har gjort det til en metier i sit liv at tale kærlighed og sprede håb og energi til alle. Og ikke mindst er hans eget parforhold aktuel på 33. år. Hvordan bevarer man sit ægteskab og kærligheden så længe? Er 90ernes Score-Kaj og de tre S’er stadig svaret på at score en lamsebamse – og holde på hende?

Advarsel! Der kan forekomme sang og højt humør!