Job på Tobakken

Job på Tobakken

TOBAKKEN søger Gæste- og Baransvarlig medarbejder.

TOBAKKEN og vores engagerede team søger en kollega, der kan sikre og udvikle vores gæsteoplevelser i fremtiden.

Dine hovedopgaver som Gæste- og baransvarlig vil være:
-  At varetage og udvikle vores partnerkoncept, herunder hvervning af partnere.
-  Ledelse, koordinering og udvikling af det samlede barområde og det tilknyttede personale, herunder personaleoplæring, administration af vagtplan, tekniske faciliteter/systemer osv.
-  Indkøb, lagerstyring, leverandørkontakt i forbindelse med barområdet.
-  Værtsrolle for gæster på TOBAKKEN: Publikum, kunstnere, partnere, lejere, lånere osv.
-  At sikre og udvikle den bedst mulige gæsteoplevelse i kontakten med TOBAKKEN – både i    forberedelse, afvikling og opfølgning af et arrangement.
-  At være ansvarlig for partner-, firma-, privat- og andre arrangementer, hvor der indgår andre elementer  end ved et ”normalt” koncertarrangement.
-  Deltagelse i den overordnede markedsføring af TOBAKKEN og ansvarlig for samme på eget jobområde –  og medvirke til at sikre, at TOBAKKEN er synlig og tilgængelig på relevante markedsføringsplatforme.
-  Deltage i den generelle udvikling af TOBAKKEN og ved ad hoc opgaver.

Hvad kan TOBAKKEN tilbyde dig:
- En fuldtidsstilling med en del arbejde på forskudte tidspunkter.
- En spændende, anderledes og fleksibel arbejdsplads, der er i konstant udvikling – og hvor der er plads til glæde, humor og glimt i øjet.
- Engagerede kolleger, der kan deres kram.
- Løn efter kvalifikationer og tiltrædelse hurtigst praktisk muligt.

Hvad forventer vi af dig:
- Du har lyst til at indgå i fællesskabet på TOBAKKEN med både åbenhed, venlighed og humor.
- Du er pålidelig, engageret og kan dit kram.
- Du har og kan skabe orden i sagerne.
- Du har den faglige kompetence og tilstrækkelige erfaring til at løse de beskrevne ansvarsområder – og kan dokumentere det.
- Du er fleksibel og kan tilrettelægge arbejdet, så det passer med både afvikling af arrangementer og til mulighederne for at pleje partnernetværk.

Ansøgning indeholdende lønforventning skal være TOBAKKEN i hænde senest mandag den 10. december 2018 kl. 12 gerne på mail, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Eventuelle spørgsmål og afklaring vedr. stillingen sendes til TOBAKKENs leder Jan Mols, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tobakken forbeholder sig ret til at afvise ansøgninger uden videre begrundelse. Udvalgte kandidater indkaldes til samtaler pr. mail senest fredag 14. december.
Samtaler gennemføres efter aftale med udvalgte kandidater.