COVID-19 (Coronavirus) | Notits

COVID-19 (Coronavirus)

I fortsættelse af den historiske og enestående situation med nedlukning af Danmark, vil retningslinjerne, som TOBAKKEN, KONFUS og HUSET/Den Lille Biograf følger være:

- TOBAKKEN, KONFUS og HUSET/Den Lille Biograf er til og med søndag 7. juni 2020 lukkede.
- Alle aktiviteter på TOBAKKEN, KONFUS og HUSET/Den Lille Biograf bliver til og med søndag 7. juni 2020 enten flyttet til nye datoer eller aflyst.
- Vi følger situationen og tilretter løbende vores retningslinjer efter de vilkår, som både statslige og kommunale myndigheder udstikker for TOBAKKEN, KONFUS og HUSET/Den Lille Biograf.
- TOBAKKEN, KONFUS og HUSET arbejder løbende sammen med arrangører, kunstnerne og bureauerne om at finde nye datoer til arrangementer, som pga. Covid-19 ikke kan gennemføres.
- De billetter, som man har til et arrangement, som er blevet flyttet, vil gælde til den nye dato.
- Vi opfordrer publikum til at bakke om arrangementerne på de nye datoer i det omfang, at det overhovedet er muligt, både for at støtte de kunstnere, som er blevet ramt af de ikke gennemførte arrangementer, og for at støtte jeres spillested. Kan man ikke deltage på den nye dato, skal man naturligvis have refusion for sin billet. Vilkår for refusion vil blive oplyst direkte til de enkelte billetkøbere ved de flyttede koncerter.
- Er et arrangement regulært aflyst, skal man naturligvis have refusion for sin billet. Vilkår for refusion vil blive oplyst direkte til de enkelte billetkøbere ved de aflyste koncerter.
- Billetsalg til arrangementer på TOBAKKEN, KONFUS og HUSET indtil 1. september 2020 er indtil videre sat på pause.
- Billetsalg til arrangementer på TOBAKKEN, KONFUS og HUSET efter 1. september 2020 er i salg.
- På TOBAKKEN vil billetsalg indtil videre gælde med begrænsning på maksimalt 900 billetter til det enkelte arrangement.
- Vi håber på og takker på forhånd for jeres forståelse og tålmodighed i denne tid – og lad os alle passe på hinanden, tage de nødvendige hensyn og håbe alle kommer bedst muligt ud af situationen.

Lyt til interviewet med Tobakkens leder, Jan Mols Poulsen i Radio Victoria.

 

Vi følger situationen nøje og vil opdatere denne side løbende!

Covid 19 Corona skaerm

Følg i øvrigt myndighedernes anbefalinger, som du kan læse på https://politi.dk/corona.