TOBAKKEN LUKKER IKKE!

Vi vil gerne forsikre alle om, at der IKKE er tale om at lukke Tobakken – hverken nu eller i fremtiden. Alle kan med ro i maven købe en koncertbillet til ethvert arrangement på vores program.

De seneste ugers medieomtale har skabt usikkerhed om, hvorvidt Tobakken står overfor en eventuel lukning. I den forbindelse vil vi gerne forsikre alle om, at der ikke er tale om at lukke Tobakken.

Vi samarbejder i øjeblikket med Esbjerg Kommune om en bæredygtig plan der skal sikre driften fremadrettet. Men Tobakkens virke som regionalt spillested fortsætter nu og i fremtiden. I den forbindelse udtaler Jan Mols, daglig leder på Tobakken:

“Vi er – ligesom alle andre kulturinstitutioner – udfordret. Men kultur og rytmisk musik er vores hjerteblod, og det skal og vil altid have en plads i vores samfund. Derfor finder vi selvfølgelig en løsning, så det hele hænger sammen. Både nu og i fremtiden.”

Om Tobakken:

Tobakken er et kulturhus, og samtidig et af Danmarks største indendørs spillesteder med en kapacitet på 1300 tilskuere i vores store sal. Vi huser en lille sal med plads til 250 tilskuere samt en mindre café scene med mulighed for 130 gæster. Dertil driver vi KONFUS, der til daglig holder åbent for lokale foreninger og skoler mm. KONFUS fungerer desuden som spillested med fokus på vækstlaget og de lokale kunstnere.

Vi præsenterer årligt omkring 200 koncerter fordelt på vores fire forskellige scener – fra de store folkefester til de små og intime musikoplevelser. På Tobakken er der højt til loftet, og vi arbejder benhårdt hver eneste dag på, at give alle der kommer i vores hus den bedste oplevelse – uanset om det er som gæst, artist eller forening.

Læs mere om Tobakken her.